Dimecres 27 Octubre 2004
CASA BATLLÓ

Passeig de Gràcia, 43

La casa Batlló es el punt de referència del genial arquitecte Antoni Gaudí. Hem visitat la planta Noble, les Golfes i el Terrat. Extraordinaris espais on la diferència s'expressa en la més refinada succesió de detalls artístics i arquitectònics, dissenyats amb creativitat inesgotable. L'Escalinata de la planta baixa al terrat, expressa una perfecció per la varietat de materials i colors i pels valors al-legòrics.

La casa Batlló es el punto de referencia del genial arquitecto Antonio Gaudí. Hemos visitado la planta Noble, la Buhardilla i el Terrado. Extraordinarios espacios donde la diferencia se expresa en la más refinada sucesión de detalles artísticos y arquitectónicos, diseñados con creatividad inagotable. La Escalinata de la planta baja al terrado, expresa una perfección por la variedad de materiales y colores y por sus valores alegóricos.


The house Batllo is the benchmark of the great architect Antonio Gaudi. We visited the plant Noble, the Garret i Terrado. Extraordinary spaces where the difference is expressed in more refined succession of artistic and architectural details designed with inexhaustible creativity. The Staircase of the first floor terrace, perfect for expressing a variety of materials and colors and their values allegorical.

Preu: 12,80 €
Visitants-26 persones

+ info: lavilluis@gmail.com

No hay comentarios: