Dimecres 1 Desembre 2004
COLONIA GÜELL

Sta. Coloma de Cervelló - tel. 936.305.807

La Colònia Güell va començar a formar-se en 1890 a iniciativa de l'empresari Eusebi Güell en la seva finca "Can Soler de la Torre" amb les cases dels obrers al costat de la fàbrica integrades a la mateixa propietat, constituin un nucli urbà amb personalitat pròpia. La cripta es va construir entre els anys 1908-1914. Hem comprobat com les originals columnes gaudinianas estan presents en tot l'edifici interior i exterior. En cert sentit, aquest edifici va ser per Gaudí una prova per la construcció de la seva gran obra "La Sagrada Familia".

La Colonia Güell, empezó a formarse en el año 1890 a iniciativa del empresario catalán Eusebio Güell, en su finca "Can Soler de la Torre" con las casas de losobreros al lado de la fábrica e integradas en la misma propiedad, constituyendo un núcleo urbano con personalidad propia. La cripta se construyó entre los años 1908-1914. Se puede comprobar como las originales columnas gaudinianas, estan presentes en todo el edificio interior y exterior. En cierto sentido, este edificio fué para Gaudí una prueba para la construcción de su gran obra "La Sagrada Familia".


The Colonia Guell, began to form in 1890 at the initiative of the Catalan businessman Eusebio Güell, in his farm "Can Soler de la Torre" with the workers' homes near the factory and integrated into the same property, forming a nucleus city with its own personality. The crypt was built between the years 1908-1914. It can be seen as the original columns Gaudinian, are present throughout the building interior and exterior. In a sense, this building was a test for Gaudi for the construction of his great work "La Sagrada Familia".

Preu: 6,00 €
Visitants-22 persones

+ info: lavilluis@gmail.com

No hay comentarios: